×

Senior CRM Project Manger

Voor onze klant te Hasselt zijn we opzoek naar een CRM Project / Change manager.
Details

  • Start: 1 juli
  • Duur: Lange termijn
  • Regio: Hasselt onsite

Project 

Doel is een Salesforce gebaseerde CRM- en casemanagementoplossing te bouwen voor een klantgerichte en toegankelijke dienstverlening. Deze oplossing wordt de ruggengraat van de digitale transformatie.

Voor de uitrol van dit project, en om onze ambitieuze doelstellingen (roadmap) te realiseren zijn we nog op zoek naar een ervaren projectmanager om dit project te leiden. Aangezien de implementatie van de Salesforce-oplossing de manier van werken in belangrijke mate zal wijzigen is het cruciaal dat de projectmanager voldoende oog heeft voor het beheer van deze verandering in de organisatie. We moeten effectief alle medewerkers mee nemen in deze change.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk om dit project volgens de gedefinieerde scope, op tijd en binnen budget succesvol te implementeren. 

Samenwerking, wendbaarheid en doelgerichtheid vinden we belangrijk. We kiezen voor voor snelle opleveringen door sprints en minimum viable products. Je begeleidt dit verandertraject voor interne medewerkers en zorgt voor de adoptie van de change in de organisatie. 

Challenges

Je zorgt ervoor dat het project volgens afgesproken scope, op tijd en binnen budget succesvol wordt geïmplementeerd

Je zit de stuurgroep voor en je zorgt voor duidelijke rapportering aan deze stuurgroep.

Je volgt onze partner Cronos op om zeker te zijn dat ze het project opleveren volgens de contractuele afspraken. Indien je afwijkingen vaststelt escaleer je bij het management Cronos zodanig dat er bijgestuurd wordt.

Je zorgt ervoor dat Groep Hasselt de taken opneemt die van hen in dit project verwacht worden en je escaleert bij de projectstuurgroep en management van Groep Hasselt indien dit niet het geval zou zijn.

Je neemt de leiding in het spoor change management: opmaak en uitrol van het change- en communicatieplan per fase en i.f.v. mijlpalen in een lerende omgeving

Je verzekert de coherentie en consistentie tussen de diverse sporen in het programma in nauwe samenspraak met de projectleider en de applicatie-eigenaars

 

Wishlist

Senior profiel met gedegen aantoonbare ervaring als project- en changemanager in een gelijkaardige complex project met ervaring in Scrum, Agile, ADKAR enz.

Bij voorkeur ervaring in een grote organisatie in de publieke sector

Voltijdse opdracht tot de terugkeer van onze eigen project- en changemanager

 

Do you have a question

Francine Callaerts is happy to help you on +32 (0)475 939 833 or francine.callaerts@konato.be.