×

Ervaren Test Automation Consultant

Ben je gepassioneerd door test automatisatie, en wil je deel uitmaken van een groeibedrijf met alle voordelen van een grote organisatie, kom dan zeker met ons praten.
Als consultant Test Automation Engineer vervoeg je een groeiend team dat instaat voor de kwaliteit van de bij onze klant opgeleverde IT oplossingen.

BIQ is een consultancy-, en dochterbedrijf van de Cronos Group waar je de nodige ondersteuning zal krijgen om te groeien en je carrière verder uit te bouwen! Bij BIQ geven we je alle kansen om je carrière verder vorm te geven. Je wordt begeleid en gemotiveerd om te groeien en gemotiveerd om certificaten te behalen en je kennis verder uit te breiden

Challenges

Als Test Automation Engineer schrijf je samen met je collega's geautomatiseerde test scripts en zet je frameworks op voor test automatisatie. Naast het automatiseren van testcases ben je ook betrokken bij het opzetten van de CI/CD pipeline.

Wishlist

 • Je hebt minimum 3 jaar ervaring met Test Automation. Daarbij ben je begaan met het schrijven van test scripts en het opzetten van test automation frameworks.
 • Je hebt reeds ervaring met Ranorex, Selenium, Cypress, Postman, ReadyAPI of andere test automation tools.
 • Je bent gewend om tools te gebruiken (of bereid om je kennis op dit gebied uit te breiden):
  • Je hebt kennis van Quality Center/Octane, Atlassian Jira, Xray , Azure DevOps of gelijkaardige tools.voor het beheer van problemen en projecten, zoals JIRA, DevOps
  • voor het beheer van testcases, zoals bv. Zephyr (plugin JIRA)
  • voor contentbeheer, zoals Confluence
  • voor testautomatisatie, zoals testcomplete
  • Kennis van gestructureerd testen, test methodologieën en test technieken is een pluspunt.
 • Andere ervaring met test methodologieën en test technieken is een pluspunt.

Wat mag je verwachten

Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief bedrijfswagen met tankkaart, verzekeringspakket (incl pensioensparen), Gsm plus abonnement, maaltijd- en representatievergoeding, 20 +11  verlofdagen. Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerk in overleg met de klant. Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.

Benieuwd naar wat we jou te bieden hebben? Laat ons kennismaken in een vrijblijvend persoonlijk gesprek!

Do you have a question

Francine Callaerts is happy to help you on +32 (0)475 939 833 or francine.callaerts@konato.be.